Trekhaak

Bent u opzoek naar een trekhaak voor uw caravan, aanhanger of fietsdrager dan kunt u altijd bij Garage Speyk terecht om deze te plaatsen. Wij monteren verschillende soorten trekhaken op de wensen van onze klanten. Het belangrijkste is dat we kijken welke type  trekhaak geschikt is voor uw voertuig. Er zijn drie soorten trekhaken. Een vaste trekhaak, afneembare trekhaak of een wegdraaibare trekhaak.

Vaste trekhaak:

Een vaste trekhaak is altijd bevestigd aan uw auto. Deze is zeer makkelijk in gebruik omdat deze in tegenstelling tot een afneembare variant altijd tot uw beschikking is. De vaste trekhaak is de meest verkochte trekhaak gezien de goede prijs-kwaliteit verhouding.

Afneembare trekhaak:

Een afneembare trekhaak is ideaal voor wie de trekhaak na gebruik uit het zicht, maar wel bij de hand wil hebben. het design van de auto blijft zo intact aangezien de trekhaakkogel eenvoudig gedemonteerd kan worden.

Wedraaibare trekhaak:

Het meeste comfortabele trekhaaksysteem; voor wie geen trekhaak wil zien, maar wel direct bij de hand wil hebben. de kop van de trekhaak blijft altijd gemonteerd, maar kan eenvoudig onder de auto weggedraaid worden. Zo blijft het design van de auto intact, als u de trekhaak niet gebruikt.

7-Polige kabelset :

Dit is de meest gebruikte kabelset en is geschikt voor onder andere aanhangers of fietsendragers deze set geeft basisfuncties door die bij de auto en de elektriciteit horen.

13-Polige kabelset:

Bij een caravan kan het nodig zijn om een 13-polige kabelset te gebruiken. dit komt omdat deze dan alle juiste connecties kan maken tussen de auto en de caravan.

Trekhaak

U kunt bij ons terecht voor een vaste of een losse trekhaak

Olie
Mogelijk gemaakt door Mobilox